Clotilde Armand : Piromanul lui Rafila. Un PSD-ist de la Ministerul Sănătății vrea să dea foc spitalelor de copii

0
101
Sincer, te înspăimântă câtă prostie este în jurul Guvernului.
Aflu că s-a trezit un secretar de stat numit de PSD în Ministerul Sănătății să-și demonstreze prostia și incompetența. Spune el redacțiilor pesediste abonate la banii partidului că: ”Primarul USR al Sectorului 1, după ce a ţinut totul blocat cu o banală autorizaţie de demolare a unei magazii vechi de 40 de ani, revine şi blochează din nou, construirea Centrului de Arşi Grav pentru Copii”. Pentru declarația de mai sus piromanul lui Rafila trebuie demis.
Iată de ce:
– Investiția Centrului de Arşi Grav pentru Copii a beneficiat până în prezent de două autorizații de construire emise în regim de urgență maximă de către Primăria Sectorului 1 (respectiv sub 48 de ore) după ce au fost efectuate integral completările/ solicitările de documetații.
– Ulterior, reprezentanții spitalului, din motive de erori de proiectare și greșeli de calculare a nevoilor reale în raport cu funcțiunea de bază de SPITAL, conform prevederilor impuse de toți avizatorii implicați – ISU, DSP, mediu etc. – nevoilor care au fost conștientizate de către dânșii doar la etapa de detaliere a proiectului tehnic, au solicitat o documentație de urbanism de tipul AC modificare de temă.
– Analizând documentația depusă, am constatat că solicitările dânșilor nu puteau fi asumate printr-o documentație de autorizare prin modificare de temă așa cum au interpretat dânșii legislația, lucru care li s-a adus la cunoștință în scris, printr-o adresă, dar, și telefonic.
– În data de 25 ianuarie 2024, în intervalul orar 12-14, am primit în audiență, la sediul Primăriei, 3(trei) reprezentanți ai spitalului – manager, proiectant și constructor, persoane cărora le-am oferit întregul suport, explicații clare, direcții de abordare și de îndreptare a greșelilor de proiectare din documentația tehnică anterior transmisă de dânșii.
– În final aceștia au agreat modificările și redepunerea integral, a unei alte documentații de urbanism corectate și conformă cu legislația în vigoare.
– La nici 5(cinci) ore după această întrevedere este publicat un articol de presă reluat la televiziunile de casă ale PSD prin care sunt aduse acuzații grave privind situația reală și imaginea primăriei este denigrată.
Deci secretarul de stat PSD dorea rapid o autorizație fără aviz ISU la incendiu. Precum la Ferma Dacilor. Că poate merge și așa cu spitalele noastre unde tratăm copii. Așa face PSD treaba. Și mai trist este că acești ticăloși nu-și dau seama că prostia lor ucide vieți.

Lasă un răspuns